Dom > О нама

Увод

Схандонг Лифт Мацхинери Цо, Лтд је један од водећих произвођача висококвалитетних маказастих лифтова и лифтова за аутомобиле у Кини. Бити на овом пољу више од 59 година, са 17 година обимних машина за дизање искустава за наше клијенте широм света од 2001.

Наши главни производи су стационарна маказаста платформа, мобилна маказаста платформа, лифт за лифт, теретни елеватор, уградња лифтова за инвалидска колица, лествичаста аеродинамична лествица и утоварне рампе за мобилне контејнере итд.

Сада у нашој фабрици има више од 116 запослених, а 10 производних линија у 8 радионица. Постоји инжењер тима који се фокусира на истраживање, развој и иновације. Највећа тежина нашег маказастог дизања је 200 тона. Сви наши производи су положили тест који поседује Цхецк Статион оф Цхина Специал Екуипмент анд Мануфацтуре. Иначе, наши производи са ЦЕ сертификатом, а ми смо "Ревидирани снабдевач" верификовани од стране СГС-а од 2012. године, "Ревидирани снабдевач" верификован од стране ТУВ од 2016. године.

Сматрамо да су "разумне цене, ефикасно време производње и добра попродајна услуга"

наше начело и надамо се да ћемо сарађивати са више купаца за заједнички развој и бенефиције.

Искрено поздрављамо сваког потенцијалног купца да посети нашу фабрику!

Изабрали машине за дизање, веровали ћете "направљени у Кини"!


Наш производ

Хидраулични лифтови за лифтове, хидраулични лифт, лифт за инвалидска колица, лифт са ланцем ланца, радна платформа за летење, хидраулична утоварна рампа


Апликација производа

Магацин, кућа, гаража, чишћење зграда


Наш цертификат

ЦЕ, СГС, ТУВ, Сонцап, САСО