Хидраулички сто

Вертикална подизна платформа за подизање платформе за подизање платформе Подножје платформе лифт-платформе: Подмукао је електричним и хидрауличним системом, подизањем и спуштањем дуж водилице. Јединствени хидраулични цилиндар са једним или двостраним странама како би се машина одржавала глатко и стабилно. 1.Можемо произвести према вашем ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Вертикална подизна платформа лифт платформе за складиштење складишта


Апликација :

1. Хидраулички сто се користи за пренос терета између различитих подова. они ће лако наћи своју примену у фабрикама, грађевинским објектима чак и приватним кућама. Сам висина је око 120-300мм. Ова платформа може се инсталирати на тлу директно или направити једну јаму. Хидраулични погон, стабилан рад и једноставан рад.

 

2. Хидраулична табела пружа брз, ефикасан, практичан и сигуран приступ до или из меззанина, балкона, подрума и између нивоа у више зграда. Могу се инсталирати за унутрашње и спољашње примене. Главне компоненте машине укључују водилице, кочнице и механичко или хидраулично активирање механизма.

 

3. Нудимо најкомплетнију линију машине од механичких до хидрауличних до потпуно аутоматских, прилагођених система за аутоматизоване производне и складишне послове. машина доступна је у капацитетима од 100кг. до 100.000кг.

image003.jpgimage004.jpg Спецификација :

Назив производа

Вертикална подизна платформа лифт платформе за складиштење складишта

Висина подизања

3000мм

Капацитет

1000кг

Величина платформе

1000к1000мм

Снага мотора

380в, 3кв

Мин висина платформе

150мм

Висина ограде

900мм

Контролни метод

Контролни панел на сваком спрату


image009.jpgimage010.jpgimage008.jpgimage011.jpg

ФАК:

1. МОК?

Један сет
2. Вријеме гледања?

Обично у року од 15-20 радних дана по пријему плаћања.

3. Поље апликација?

Погледајте опис производа

4. Трајни период?

(ФОБ / ЦФР / ЦИФ до најближег лука)
5. Радна висина?

Према вашој потреби
6. Платформа?

Према вашој потреби
7. капацитет оптерећења?

Према вашој потреби
8. Захтевајте извор напајања?

Електрични или батеријски, према Вашим захтевима

9. ОЕМ?

Прихваћено

Hot Tags: Хидраулички сто се користи за пренос терета између различитих подова. они ће лако наћи своју примену у фабрикама, грађевинским објектима чак и приватним кућама. Сам висина је око 120-300мм. Ова платформа може се инсталирати на тлу директно или направити једну јаму. Хидраулични погон, стабилан рад и једноставан рад.
Istraga