Подизање хидрауличке платформе

Продаја хидрауличног стационарног електричног шкаре Гаража за аутомобиле Лифестиле: Електрични лифт може се користити за утовар / истовар возила од тла до сљедећег нивоа у подруму. Такође имамо велику платформу и двоструке платформе за подизање камиона или два аутомобила. Као фаза подизања, која се користи за оперу, ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Подизна платформа за хидрауличне стационарне платформе за електричну маказуАпликација :

- Коришћење фитинга у испоруци робе различитим причама, понуђена непокретна хидраулична лифтова проналазе широку употребу у областима као што су складишта и гараже.

- Захваљујући најновијој технолошкој подршци, ови лифтови обезбеђују супериорни капацитет за утовар, као и глатку узлазну и опадајућу подршку.

Дизајниран за дизајн аутомобила у Белгији

имаге002.јпг

Висина подизања

5000мм

Капацитет подизања терета

3000кг

Подизање платформе

5600мм * 3000мм

Снага

220в, 380 или други

Цилиндар

Високотактни хидраулични цилиндар

Контролер

1 испод, 1 контролни панел изнад платформе, даљински управљач

Безбедност:

1. Платформа опремљена антивирусном плочом како би се спречило клизање, довољно је сигурно када ради.

2. Радни сто би опремио заштитну ограду како би се гарантовала сигурност.

3. Лифт има хидрауличку заштиту од преоптерећења како би се осигурало да се опрема неће подићи када оптерећење прелази њено номинално оптерећење.

4. Јединствени вентили са једним управљачем за аутоматизацију, како би се спречила падање платформе у случају нестанка струје. Можете отворити ручни поклопац вентила како бисте спустили платформу на почетну позицију.

Ако вам је потребан овакав дизајн лифт машина, слободно реците нам ваше захтеве, наш инжењер ће ускоро дизајнирати ауто лифт. Пратимо наш Флов Десигн,


имаге003 (001)


Пакет:

имаге005 (001)

Контактирајте нас:

Пенни Иао
ВХАТСАПП / Мобилни телефон: +008615969700649
СКПИПЕ: пеннимацхине3
Е-маил: сале02@схандонглифт.цом

Hot Tags: Електрични лифт може се користити за утовар / истовар возила од тла до следећег нивоа у подруму. Такође имамо велику платформу и двоструке платформе за подизање камиона или два аутомобила. Као фаза подизања, која се користи за оперу, балет театар, драмски театар. Инсталира се у јаму, одржава ниво уз земљу, штеди простор.
Istraga